HINNASTO JA AJANVARAUS

TUOTE / PALVELU
kuvaus.
Päältäpesu
Käsinpesu päältä. Sisältää liuotin/itikan poiston, vanteiden hapotuksen, kuivaus säämiskällä ja ovivälien kuivauksen. Työnkesto noin 30min. (*, ** lisäpalvelut)
35€
* Märkävaha
Päältäpesun lisäpalvelu. Märkävaha luo pesun jälkeisen kiillon/suojan, kestävyys 2-4 vkoa
10€
** Kumimattojen pesu
Päältäpesun lisäpalvelu.

*** Raudan poisto (Raudan poisto autosta)

5€

15€

Päältäpesu sienellä + pikavaha
Luo erittäin liukkaan pinnan/suojan, sienellä tehtävän pesun jälkeen. Kesto 4-6vk. Työnkesto noin 45min.
50€
Päältäpesu Kevytkuorma-auto / Matkailuauto
Isomman kokoluokan ajoneuvot, sprintterit, matkailuautot ja vaunut ym.. Työnkesto noin 1h.
50€
Sisäpuhdistus
Imurointi, kumimattojen pesu, pölyjen pyyhkiminen ja ikkunoidenpuhdistus sisältä/päältä. Koiran- ja kissankarvojen imuroinnit laskutetaan aina erikseen. Työnkesto noin 3h.
Alk. 65€
Sisä- ja päältäpesu
Käsinpesu, ovi välien kuivaus, imurointi, kumimattojen pesu, pölyjen pyyhkiminen ja ikkunoidenpuhdistus sisältä/päältä. Koiran- ja kissankarvojen imuroinnit laskutetaan aina erikseen. Työnkesto noin 3-4h.
Alk. 100€
Istuinten pesu
Huomioi istuimien kuivatusaika noin 12h.
Alk. 75€
Kestovaha
Carnauba vaha, luo pitkäkestoisen suojan ajoneuvon pinnalle. Antaa noin 6-9kk suojan. Käytetään paljon tummilla pinnoilla suuren vahapitoisuuden johdosta. Sisältää päältäpesun. Työnkesto 5-6h.
Alk. 175€
Pinnankiilloitus
Ajoneuvon maalipinta kuluu, haalistuu ja menettää ajan myötä parhaan kiiltonsa. Himmeä, kiilloton ja naarmuinen maalipinta voidaan usein palauttaa jopa uudenveroiseksi myllyttämällä eli kiillottamalla ajoneuvo koneellisesti. Työnkesto 5-12h.
Alk. 220€
Otsonointi
Otsoni on voimakas hapetin joka poistaa orgaaniset hajuhaitat sekä tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Työnkesto 12-24h.
95€
Raskaankaluston pesu
Sisältää päältäpesun harjalla sekä raskaskalustolle tarkoitetun pesuaineen. Tuntiveloitus.
90€/h
Moottorin pesu
Liuotinpesuaine + harjaus + huuhtelu + kuivaus. Asiakas vastaa itse siitä jos pesun jälkeen moottori ei käynnisty tai siinä ilmenee käyntihäiriöitä.
50€
Umpioiden vesihionta
Lasisten tai muovisten ajovaloumpioiden vesihionta -kiilloitus, joka voidaan toteuttaa 2-4 krt ennen UV-suojan kulumista.
50€/kpl
Auton nouto- ja palautuspalvelu 
Autonhakupalvelu 10km säteellä toimipisteestämme. Pidemmät matkat erillisen sopimuksen mukaan.
30€
Tuntiveloitus
Määrittelemättömät työt veloitetaan tuntihinnalla.
75€/h
Yamarin 5010 SC, Yamaha 50hp 4-tahti.

Kuuden hengen päivävene lainaanrannassa.

Tarkemmat vuokrausehdot:

READ MORE
Seuraavissa ehdoissa Vuokraaja on Autopesu M. Erola ja Vuokralleottaja on asiakas.

1.Veneellä/mk saa ajaa vain henkilö, jolle se on vuokrattu.

2.Kuljettajalla tulee olla tarpeellinen ajotaito. Emme vuokraa venettä/mk ajoharjoitteluun.

3.Vene/mk luovutetaan täyteen tankattuna, joten myös palautettaessa pyörän tankin tulee olla täynnä. Vajaasta tankista veloitamme 90 euroa.

4.Veneen/mk vuokralleottajalla tulee olla sen ajamiseen vaadittava ajokortti.

5.Vene/mk saa käyttää vain normaaliin ajoon. Osallistuminen kilpailuihin/ muuhun normaalista ajosta poikkeavaan toimintaan on ehdottomasti kielletty.

6.Jos matka keskeytyy tekniseen vikaan tai muuhun (esim. varkaustapaus), on vuokralleottajan otettava välittömästi yhteys vuokraajaan.

7.Veneessä/mk on kaskovakuutus, jonka omavastuu on 1400 euroa kutakin vahinkoa kohden. Vuokralleottajan on vahingon sattuessa maksettava omavastuu välittömästi vuokraajalle

8.Vuokralleottaja on vastuussa myös toisen henkilön tekemistä vahingoista veneelle/mk ja ajovarusteille.

9.Vaikka vuokralleottaja palauttaa veneen/mk ennen vuokra-ajan loppumista, hän ei ole oikeutettu saamaan vuokrahintaa käyttämättömästä ajasta takaisin.

10.Jos venettä ei palauteta sovittuna ajankohtana, eikä asiasta ole sovittu vuokraajan kanssa, on kysymyksessä luvaton käyttöönotto, joka ilmoitetaan poliisille. Kyseisissä tapauksissa vuokraaja on oikeutettu perimään vuokran korotettuna 50 % ylimenneeltä ajalta.

11.Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan ajovarusteille sattuneet vahingot.

12.Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokraajalle täysimääräisesti ajoneuvolle ja varusteille aiheutetut vahingot jos vakuutusyhtiö päihtymisen tai muun syyn takia evää korvauksen.

13.Vuokralleottaja on velvollinen huolehtimaan veneestä ja varusteista yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö omastaan, sekä noudattamaan ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Vuokralleottaja sitoutuu käyttämään pyörää vain sille tarkoitetulla tavanomaisella tavalla.

14.Vuokralleottaja on sopimukseen merkityn omavastuun ylärajaan saakka velvollinen korvaamaan pyörälle ja varusteille vuokra-aikana sattuneet vahingot, kuten myös korvaamaan vuokra-aikana kadonneet osat ja lisävarusteet.

15.Liikennevahinkotapauksissa joissa vastapuoli on syyllinen, ei kuitenkaan omavastuuta peritä. Vuokralleottaja vapautuu korvausvastuusta, jos vuokraaja saa täyden korvauksen vahingosta vastapuolen liikennevakuutuksen perusteella tai vahingon aiheuttajalta. Vuokralleottajan on välittömästi täytettävä vahinkoilmoitus vahingon sattuessa. Jos vuokralleottaja laiminlyö vahinkoilmoituksen täyttämisen hän vastaa vuokraajalle siitä syntyneistä kuluista. Liikennevahingon sattuessa ja syyllisyyden ollessa epävarma on pyydettävä poliisi paikalle. Henkilövahingon sattuessa on aina pyydettävä poliisi paikalle.

16.Ennen veneen/mk luovutusta tarkastetaan yhdessä vuokralleottajan kanssa veneen kunto. Jos vuokrauksen päättyessä veneestä löytyy rikkoutuneita osia tai normaalista poikkeavaa kulumista on vuokralleottaja velvollinen korvaamaan ne.

17.Veneessä/mk käytetään polttoaineena 95 E bensiiniä.

18.Vuokrahinta maksetaan vuokraushetkellä.

19.Pysäköitäessä on aina laitettava vene lukkoon ja virta-avainta säilytettävä huolellisesti.

20.Vuokralleottaja on vuokra-aikana vastuussa veneen/mk kohdistuneista sakoista ja pysäköintivirhemaksuista.

13.Korjauksiin tulee aina olla vuokraajan lupa.

170€/vrk
520€/vkl

1000€/vk

 

CERAMIC PRO TUOTTEET

Varatessasi Ceramc Pro -palvelun huomioi ajoneuvon maalipinnan kunto. http://ceramicpro.fi/

Ceramic Pro 1-Vuoden takuulla

CERAMIC PRO 1-Vuoden KÄSITTELY

CERAMIC PRO Topcoat -KÄSITTELY

Ceramic PRO Topcoat on suojapinnoite, jonka kestävyys on 12-24 kuukautta. Ominaisuuksia ovat korkea kiilto, hydrofobinen efekti, kemikaalikestävyys, UV-suoja, lämmön kestävyys ja anti-graffiti -pinta.

Hydrofobinen ja anti-graffiti -efekti yhdessä tarkoittavat sitä, että pinta pysyy kauemmin puhtaana. Lika ei tartu pintaan helposti. Hydrofobinen efekti hylkii vettä vieden likaa mukanaan.

Topcoat -käsittely voidaan suorittaa monikerrostetusti, jolloin kiiltoaste nousee ja suojaa maalipintaa pidempään. Parhaimman tuloksen saa suorittamalla käsittelyn 9H-pinnoitteen päälle.

 • Kestävyys 12-24 kk
 • Hydrofobinen, erittäin vettähylkivä
 • Säänkestävä
 • UV-suoja
 • Anti-graffiti -pinta
 • Kemikaalikestävä
 • Hapettumista ja syöpymistä kestävä
 • Korkea ja syvä kiilto

Kestävyys 12-24kk. Yhden vuoden takuulla, hydrofobinen, erittäin vettähylkivä, säänkestävä, UV-suoja, kemikaalikestävä, hapettumista ja syöpymistä kestävä. Työnkesto 8-12h.

350€
Ceramic Pro 3-Vuoden takuulla

CERAMIC PRO KÄSITTELYT

CERAMIC PRO 3-vuoden KÄSITTELY (9h+Topcoat)

Ceramic PRO 9H+Topcoat on pysyvä nanokeraaminen pinnoite, jonka ominaisuuksiin kuuluvat korkea kiilto, hydrofobinen pinta, naarmuuntumisen suoja, kemikaalikestävyys, UV-suoja ja korkea lämmönkestävyys.

Hydrofobinen ja anti-graffiti -efekti tarkoittavat sitä, että 9H-käsitelty pinta pysyy kauemmin puhtaana, eikä lika tartu siihen helposti. Hydrofobinen efekti hylkii vettä vieden likaa mukanaan. 9H-kovuuden omaava keraaminen pinta suojaa ilmansaasteilta ja kovilta kemikaaleilta.

9H-pinnoite muodostaa maalipinnalle pysyvän sidoksen, jota ei saa pesemällä pois. 9H-pinnoite voidaan poistaa vain hiomalla, kuten koneellisella kiillotuksella, minkä vuoksi 9H-pinnoite on erinomainen suoja maalipinnalle.

9H-käsittely voidaan suorittaa monikerrostetusti, jolloin pinnoitteen paksuus ja kovuus kasvaa antaen paremman suojan naarmuuntumista vastaan.

9H-käsittelyä suositellaan uusiin autoihin antamaan suojaa maalipinnalle. Käsittely voidaan tehdä myös käytettyyn autoon, maalipinnan kunnosta riippuen.

 • Pysyvä pinnoite
 • Naarmuuntumissuoja (9H-kovuus)
 • Hydrofobinen, erittäin vettähylkivä
 • Säänkestävä
 • UV-suoja
 • Korkea lämmönkestävyys (jopa 750 ° C)
 • Anti-graffiti -pinta
 • Kemikaalikestävä
 • Hapettumista ja syöpymistä kestävä
 • Korkea ja syvä kiilto

Pysyvä pinnoite, kolmen vuoden takuulla, naarmuuntumissuoja (9H-kovuus), hydrofobinen, erittäin vettähylkivä, korkea lämmönkestävyys (jopa 750 ° C), säänkestävä, UV-suoja, kemikaalikestävä, hapettumista ja syöpymistä kestävä. Työnkesto 12-24h.

 Henkilöauto / Pieni maasturi 800€

Pakettiautot 950-1300€

Ceramic Pro 9H lisäkerros
9H-käsittely voidaan suorittaa monikerrostetusti, jolloin pinnoitteen paksuus ja kovuus kasvaa antaen paremman suojan naarmuuntumista vastaan.
150€
Ceramic Pro - SPORT
Liukas pinta ajoneuvollesi. Parantaa ja ylläpitää pinnoitteen hylkivyyttä. Työnkesto 1-2h.
 130€
Ceramic Pro - LASI

CERAMIC PRO LASI -KÄSITTELY

Ceramic PRO Lasi on erittäin vettähylkivä lasipinnoite.

Ceramic PRO Lasi on suunniteltu erityisesti lasipinoille, ja sillä on korkea kulutuskestävyys. Käsitelty tuulilasinpinta ei vaikuta lasinpyykijoiden toimintaan. Vesi pisaroituu vettähylkivälle tuulilasinpinnalle ja pisarat liukuvat pois ajoviiman vaikutuksesta.

Käsittelemätön tuulilasi voi olla vaaraksi. Kovalla sateella vesi muodostaa tuulilasin pintaan vesikalvon, jonka läpinäkyvyys on todella heikko. Näin se muodostuu myös turvallisuusriskiksi.

Ceramic PRO Lasi -käsitellyt auton lasit pysyvät pitkään puhtaina ja kirkkaina, kun lika ja muut epäpuhtaudet eivät tartu lasin pintaan.

Erittäin kestävä
Hydrofobinen, erittäin vettähylkivä – 110°
Kulutusta kestävä
Pitää lasin puhtaana
Vesi vain valuu pois

Erittäin kestävä, helppo puhdistaa, hydrofobinen, erittäin vettähylkivä ja kemikaalikestävä. Työnkesto 3-4h.

 130€
Ceramic Pro - VANTEET

CERAMIC PRO VANTEET -KÄSITTELY

Ceramic PRO Vanteet
Erittäin kestävä, helppo puhdistaa, hydrofobinen, erittäin vettähylkivä ja kemikaalikestävä.

Erittäin kestava, helppo puhdistaa, hydrofobinen, erittäin vettähylkivä ja kemikaalikestävä.

 140€
Ceramic Pro - TEKSTIILI

CERAMIC PRO TEKSTIILI -KÄSITTELY

Ceramic PRO Tekstiili on erittäin vettähylkivä suojapinnoite erilaisille tekstiilipinnoille.

Se on huipputekniikkaa oleva tekstiilipinnoite, joka koostuu fotoelektronisesta puolijohdannepinnasta. Ceramic PRO Tekstiili vähentää käsitellyn pinnan pintaenegiaa. Kun neste joutuu kosketuksiin pinnan kanssa, muuttuu neste pisaroiksi ja valuu pois pitäen tekstiilipinnan täysin kuivana.

Tämä mahdollistaa tekstiili-, mokka- ja kuitupintojen pysymisen puhtaana ja kuivana erilaisilta nesteiltä ja lialta, vaikuttamatta materiaalin ulkonäköön tai sen tuntoon.

Erittäin kestävä
Hydrofobinen, erittäin vettähylkivä – 140°
Kulutusta kestävä
Hylkii läikkymis- ja muita tahroja
Pitää kuidut puhtaina

Erittäin kestävä, hydrofobinen, erittäin vettähylkivä, hylkii läikkymis- ja muita tahroja ja pitää kuidut puhtaina. Työnkesto 12h.

150€
Ceramic Pro - NAHKA

CERAMIC PRO NAHKA -KÄSITTELY

Ceramic PRO Nahka on suojaava pinnoite kaikille nahkapinnoille.

Käsitelty nahkapinta pysyy puhtaana pidempään vähentäen likaantumista ja juurtuneen lian muodostumista. Ceramic PRO Nahka omaa erittäin vettähylkivän pinnan, joten kaikenlaisten nesteiden valumatta jääneet pisarat voidaan vain pyyhkäistä pinnalta pois. UV-suoja vähentää nahkapinnan vanhentumista, pitäen nahan uudennäköisenä ja pehmeänä.

Erittäin kestävä
Helppo puhdistaa
Hydrofobinen, erittäin vettähylkivä
Kulutusta kestävä
UV-suoja
Pitää nahan pehmeänä
Tehdasmainen viimeistely

Erittäin kestävä, helppo puhdistaa, hydrofobinen, erittäin vettähylkivä, uv-suoja, helppo puhdistaa, pitää nahan pehmeänä. Työnkesto 3-4h.

 140€
Ceramic Pro - MUOVI

CERAMIC PRO MUOVI -KÄSITTELY

Ceramic PRO Muovi on ainutlaatuinen pinnoite muovi- ja kumipinnoille.

Pinnoite soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön. Ceramic PRO Muovilla päällystetyt muovi- ja kumipinnat saavat erittäin vettähylkivän pinnan ja hyvän kulutuskestävyyden.

Pinnoite antaa kohtalaisen kiillon huokoisille muovi- ja kumipinnoille. Käsittely kestää hyvin ulko- ja sisäkäyttöä sekä antaa kauniin pinnan joko uuteen tai kunnostusta vaativaan pintaan.

Erittäin kestävä
Helppo puhdistaa
Hydrofobinen, erittäin vettähylkivä
Kulutusta kestävä
UV-suoja
Kohtalainen kiilto huokoiselle pinnalle

Erittäin kestävä, helppo puhdistaa, hydrofobinen, erittäin vettähylkivä, kulutusta kestävä, UV-suoja ja kohtalainen kiilto huokoiselle pinnalle.

 135€
Tarkastuspesu / 2 x vuodessa
Auton käsinpesu päältä. Sisältää liuotin/itikan poisto, vanteiden hapotus, kuivaus säämiskällä ja ovivälien kuivauksen. Kaupan päälle pintaan laitetaan Ceramic pro sport hoitoaine. Työnkesto noin 40 min.
55€
* Oikeudet muutoksiin pidätetään.

** Peruutukset yhtä vuorokautta ennen varattua aikaa veloituksetta. Samana päivän tehdyistä peruutuksista perimme 50% hinnasta. Peruuttamattomasti varauksista veloitamme täyden hinnan.

Ajan varaaminen on helppoa kun käytät ajanvaraussovellusta

Autopesu M.Erola BMW / CERAMIC PRO 9H+LIGHT PINNOITUS HINNASTO