CERAMIC PRO

Pesulamme on virallinen CERAMIC PRO -pinnoittaja.

Nano Shine LTD kehitti teollisuuden monimuotoisiin tarpeisiin suojapinnoitteen, joka sopii kaikenlaisille pinnoille. Vuonna 2010 Nano Shine LTD alkoi tehdä teollisten tuotteiden rinnalle kuluttajamarkkinoille suunnattua tuotetta, Ceramic PRO -sarjaa. Ceramic PRO perustuu keraamisiin molekyyliyhdistelmiin ja nanoteknologiaan.

Ceramic PRO -sarjan pinnoitteet ovat ainutlaatuisia. Pinnoitteita käytetään autoissa, meri- ja lentoliikenteessä sekä rakentamisen, teollisuuden ja kotitalouksien erilaisissa tarpeissa. Ceramic PRO -sarjan pinnoitteita on maali-, metalli-, muovi-, lasi-, nahka-, kumi- sekä tekstiilipinnoille.

Ceramic PRO -sarjan 9H-tuotteessa on pysyvä nanokeraaminen pinnoite. Sen ominaisuuksiin kuuluvat korkea kiilto, hydrofobinen pinta, naarmuuntumisen suoja, kemikaalikestävyys, UV-suoja ja korkea lämmönkestävyys jopa 750 asteseen. 9H-pinnoite voidaan poistaa vain hiomalla, esimerkiksi koneellisella kiillotuksella. Ceramic PRO –sarjaa kehitetään ja testataan jatkuvasti. Se on saanut hyväksytyt testitulokset maailman arvostetuimmalta ja johtavalta tarkastus-, sertifikointi-, testaus- ja varmentamisyritykseltä SGS:ltä.

Lue lisää Ceramic Pro:n tuotteista ja käsittelyistä Ceramic Pro web-sivuilta http://ceramicpro.fi/ . Sivuilta löytyy lisää tietoa meidän käytössä olevista Ceramic Pro nahka, -muovi, -lasi ja tekstilituotteista


CERAMIC PRO 3-Vuoden KÄSITTELY

Ceramic Pro 9H+Topcoat -käsittelyn jälkeen autosi pinta pysyy puhtaana, eikä lika tartu helposti. Hydrofobinen efekti on vettä hylkivä, vieden likaa mukanaan. 9H-kovuuden omaava keraaminen pinta suojaa ilmansaasteilta ja kovilta kemikaaleilta.

9H -pinnoite muodostaa maalipinnalle pysyvän sidoksen, jota ei voi pestä pois. Pinnoite voidaan poistaa ainoastaan hiomalla, esimerkiksi koneellisella kiillotuksella. Juuri tämän vuoksi 9H -pinnoite on erinomainen suoja maalipinnalle. 9H -käsittely voidaan suorittaa monikerrostetusti, jolloin pinnoitteen paksuus ja kovuus kasvavat, antaen paremman suojan naarmuuntumista vastaan. 9H -käsittelyä suositellaan uuteen autoon antamaan suojaa maalipinnalle. Maalipinnan kunnosta riippuen käsittely voidaan tehdä myös käytettyyn autoon.

Ceramic PRO 9H antaa autollesi
* Pysyvän pinnoitteen
* Naarmuuntumissuojan (9H-kovuus)
* Vettähylkivän pinnan
* Säänkestävyyden
* UV-suojan
* Korkean lämmönkestävyyden
* Anti-graffiti -pinnan
* Kemikaalikestävyyden
* Kestävyyden hapettumista ja syöpymistä vastaan
* Korkea- ja syväkiillon


CERAMIC PRO 1-Vuoden KÄSITTELY

Ceramic Pro Topcoat suojapinnoitteen kestävyys on 12-24 kuukautta. Pinnoite takaa korkean kiillon, hydrofobisen efektin, kemikaalikestävyyden, UV-suojan, lämmönkestävyyden ja anti-graffiti -pinnan. Myöskin light -käsittely voidaan suorittaa monikerrostetusti, jolloin kiiltoaste nousee ja suojaa maalipintaa pidempään. Parhain tulos saavutetaan, kun light -käsittely suoritetaan 9H -pinnoitteen päälle.

Ceramic PRO light antaa autollesi:
*12-24 kk kestävän pinnoitteen
* vettähylkivän pinnan
* säänkestävyyden
* UV -suojan
* anti-graffitisen -pinnan
* kemikaalikestävyyden
* kestävyyden hapettumista ja syöpymistä vastaan
* korkea- ja syväkiillon

Lue lisää Ceramic Pro:n tuotteista ja käsittelyistä Ceramic Pro web-sivuilta http://ceramicpro.fi/ . Sivuilta löytyy lisää tietoa meidän käytössä olevista Ceramic Pro nahka, -muovi, -lasi ja tekstilituotteista

IMG_1400


IMG_1305


 

IMG_1377


IMG_1375


 


ceramic pro käsittelytceramic pro käsittelyt